UTSTYR TIL ATV

SE MER

Jaktsesongen nærmer seg for mange, og det kan være på tide med en oppgradering av utstyret. Vi har et bredt utvalg av ATV-utstyr som er perfekt for bruk i høstfjellet.

Utforsk vårt sortiment av vindskjermer, vinsjer, bagasjebokser og mye mer her!

 

 

 

ITP DEKK & FELG

SE MER

ITP sitt første dekk rullet av samlebåndet i 1972 i Clinton, USA de har siden den gang produsert dekk og hjul til terrengkjøretøy og har den nødvendige erfaringen og kunnskapen til å kunne gi markedet overlegen kvalitet til konkurransedyktig pris! Vi har nå fått inn en ny container med dekk til ATV og UTV, se noe av vårt utvalg her:

Se hele vårt utvalg her.

 

 

 

AMSOIL - OLJE AV HØY KVALITET

SE MER

AMSOIL som et av de få uavhengige familieeide oljeselskapene i bransjen er i en unik posisjon til å utvikle sin egen produktlinje. Fra da de introduserte verdens første API-kvalifiserte syntetiske olje i 1972 har AMSOIL siden den gang gjennom flere tiår utviklet en imponerende portefølje med produkter. AMSOIL er bransjeledende i kvalitet og har utviklet oljeprodukter for ethvert bruksområde og dekker alle typer motorsport og kjøretøy. De velger råvarer basert på kvalitet og ytelse og hver kjemikalie testes for å sikre at det oppfyller deres kvalitetsstandarder før det blir akseptert i produksjonsanleggene. AMSOIL sin produksjonsprosess bruker en strengt kontrollert datastyrt prosess for å opprettholde ferdige produkter av topp kvalitet. Prøver av produktene utsettes for en rekke industristandard-tester før pakking. Hvert produkt AMSOIL produserer testes hver gang det blandes for å sikre maksimal kvalitet og konsistens, noe som sikrer at du får samme høye ytelse hver gang du velger AMSOIL syntetiske oljer.

Se vårt lagerførte utvalg her.

 

 

 

Merkevarer